Przepis na oliwę z oliwek z dodatkiem marihuany

Oliwa z oliwek z dodatkiem konopi indyjskich Przepis

Posted by Marijuana Doctors on 08/25/2010 in Przepisy

Zaktualizowano 7 października 2020. Zawartość medyczna zweryfikowana przez Dr. Joseph Rosado, MD, M.B.A, Chief Medical Officer

Poziom trudności: Łatwy

Zanim będziesz mógł używać marihuany w medycznych kapsułkach, THC musi być najpierw wyekstrahowane z konopi. Podzieliliśmy się już przepisami na to, jak zrobić to z masłem, mlekiem, śmietaną i alkoholem, ale olej jest również doskonałym składnikiem do ekstrakcji THC. Oliwa z oliwek z dodatkiem marihuany jest wszechstronnym składnikiem, który można wykorzystać do stworzenia pysznych jadalnych smakołyków. Bądź na bieżąco i poznaj kilka wspaniałych przepisów!

Zanim przygotujesz ten przepis lub jakikolwiek inny przepis na medyczną marihuanę, musisz najpierw upewnić się, że jesteś w zgodzie z prawem swojego stanu. Pierwszym krokiem w tym kierunku jest uzyskanie rekomendacji medycznej marihuany od wykwalifikowanego lekarza. Nie jesteś pewien, gdzie znaleźć lekarza od marihuany? MarijuanaDoctors.com może pomóc. Mamy największą bazę danych lekarzy marihuany we wszystkich legalnych stanach. Zarezerwuj wizytę już dziś i otrzymaj lek, którego potrzebujesz!

Składniki

    12 uncji oliwy z oliwek Pół uncji suszonych konopi indyjskich Serwetka do odcedzenia

Wskazówki

    Posiekać konopie na małe kawałki i dodać do garnka Crock Pot. Wlać olej na pąki i wymieszać. Włącz Crock Pot do niskiego ustawienia i gotować przez około 8 godzin. Pamiętaj, aby często mieszać, aby uniknąć spalenia. Wyłączyć garnek Crock Pot i pozostawić do ostygnięcia na 45 minut. Przecedzić mieszankę przez szmatkę i wyrzucić pąki. Użyj oleju w swoich ulubionych przepisach z marihuaną. Czekamy na pyszne przepisy z wykorzystaniem oleju z konopi!

Autor

Bronisław Mac

Wykładowca ziołolecznictwa - Warszawa.

Zobacz również